您的位置:7M足球新闻> 赛前分析> 攻略 > 正文

伐木者硬淨唔赦海灣者

www.7m.com.cn   2020年10月22日   来源:东方日报

  聽朝美職有西岸前列對決,榜首西雅圖海灣者主場惡斗排次席的波特蘭伐木者。傷兵滿營嘅海灣者近期明顯跌Watt,反觀伐木者近8仗聯賽僅1敗,今場唔赦海灣者,受讓必捧讓球客勝。

  查實雙方依家同分,打少1場嘅海灣者以較佳得失球暫居西岸榜首,不過佢哋勁多傷兵,除咗丹尼利華、祖雲锺斯、特雷梅斯續抖外,前鋒雷迪亞斯早前確診新冠肺炎,自10月頭為秘魯出戰熱身賽對巴拉圭後,需要隔離而未有披甲,今仗未必趕得及復出,冇咗呢位已入9球嘅首席射手,佐敦摩利斯喺前線孤掌難鳴,海灣者亦開始走樣,近2仗聯賽只得1和1負,令人失望。

  攻擊點多火力全開

  伐木者雖然近況有啲回落,同樣近2仗不勝,不過佢哋勝在攻擊點分散,菲臘比摩拉、伊保比斯、尼斯高達及華拿里輪流發威,合共入咗27球,可見佢哋火力全開。

  睇番伐木者近8仗聯賽取得5勝2和僅1敗,若果單計作客,佢哋開咧9仗5勝2和2負,係西岸客場成績最好嘅球隊,硬淨唔易輸,為爭西岸1哥之位唔會腳軟,今場受讓一於捧讓球客勝。

更多关于"西雅圖海灣者 波特蘭伐木者"的新闻

分享到:
攻略动态

熱刺 對 寧斯

軍情熱刺兩大射手孫興民與哈利卡尼上仗英超均有進帳,今季腳風大順,最具威脅。以借將身份回巢的威爾斯名將加里夫巴利,上仗以後備身份登場完成首演;但此子單刀射失,再經歷球隊連失 ……[详细]

些路迪殘陣士氣曳 難擋弗爆A米

意甲榜首AC米蘭今晚歐霸H組作客些路迪;主隊近日受新冠肺炎侵襲,上場打吡戰輸畀格拉斯哥流浪元氣大傷;相反A米喺意甲開季4連勝排榜首,士氣如虹有力再下一城,客勝值捧。伊巴復 ……[详细]
7M体育官方微博
今日赛前分析头条

更多

热点推荐
赛前

FC上海 對 蔚山現代

軍情FC上海的哥倫比亞中場主力摩連奴剛戰又起孖,可惜球隊仍 …… [详细]

珀斯光輝 對 FC東京

軍情珀斯光輝剛戰靠中場老將基爾堅尼射入12碼,力戰逼和FC …… [详细]

首爾激戰墨爾本勝利

本週四晚上,亞洲聯賽冠軍盃E組最後一輪的兩場較量將同時打響 …… [详细]

FC北京 對 清萊聯

軍情FC北京的西班牙中場莊拿芬韋拉及巴西援將連拿度奧古士圖 …… [详细]

墨爾本勝利 對 FC首爾

軍情墨爾本勝利雙箭頭積基比廉馬及科拉米剛戰各入一球,一度助 …… [详细]

羅馬 對 年青人

軍情羅馬首席射迪斯高新冠肺炎康復,剛戰意甲復任正選,但今場 …… [详细]
本站声明| 联系我们| 报告错误| 网站导航| 返回页顶

提醒:第三方机构可能在7M体育宣传他们的产品或服务,7M体育将不保证其宣传信息的准确。
您跟第三方机构的任何交易与7M体育无关,7M体育将不会对可能引起的任何损失负责。
Copyright © 2003 - 版权所有 www.7m.com.cn All Rights Reserved. 保留全部权利.

粤ICP备08004827号