您的位置:7M足球新闻> 赛前分析> 攻略 > 正文

巴塞搵乙组仔祭旗

www.7m.com.cn   2021年01月27日   来源:东方日报

美斯刑满复出

 

今晚西盃16强焦点战,巴塞隆拿作客乙组仔华历简奴。巴塞早前爆冷失落西超盃坚冇面,难得马德里双雄已经出局,「地上最强」仲唔趁机争西盃咩,而且队长美斯坐完波监复出,必搵呢支弱旅祭旗,有望大胜而回,直取让球客胜。

 

巴塞近期表现麻麻,先喺西超盃4强同决赛法定时间不胜,决赛更输畀毕尔包23,仲有队长美斯首度喺「地上最强」食红牌被逐,输波又输品,之后喺上圈西盃作客丙组仔哥尼拿,法定时间有比真历及奥士文尼迪比利射失12码,搞到要踢加时先至赢20晋级,直至日前联赛轻取艾尔切两粒,但呢4仗演出都几肉酸。好彩美斯经过两仗停赛后,今仗可以复出,誓要赢番场好好睇睇嘅胜仗。

 

华历简奴博升班无心争盃

 

查实华历简奴人脚唔曳,除咗有前李斯特城中锋荷西乌路亚及前曼联翼锋碧比助阵,仲有皇马主帅施丹囝囝卢卡施丹把关,依家喺西乙位居前列,不过当前任务梗係争升班,而且今仗西盃撞正「剋星」巴塞,整定冇运行。双方近13次碰头巴塞赢晒,其中12次赢2球或以上,值得一提嘅係,喺呢13次交锋中,美斯踢咗10场,共入17粒及交出7次助攻,今仗复出正好搵华历简奴洩愤,加上皇马同马体会喺西盃早早出局,令巴塞夺标机会大增,造访「私房菜」一定尽数。

更多关于"巴塞隆拿 华历简奴"的新闻

分享到:
攻略动态

阿特兰大斗拉素激情入球骚

今晚意盃8强大战,阿特兰大主场硬撼拉素。阿特兰大一向进攻大过天,日前联赛大炒「1哥」AC米兰,尽显强大火力,不过拉素王牌恩莫比尼脚风顺到冇朋友,随时合演入球骚,2.5球嘅 ……[详细]

车仔擒狼大阵仗

众将争表现迎新帅今晚英超快车焦点将落喺头场车路士主场斗狼队身上;车仔日前辞退主帅林柏特后,盛传已火速倾掂早前被巴黎圣日耳门(PSG)炒鱿嘅杜曹,呢名47岁德国籍教头据报已 ……[详细]
7M体育官方微博
今日赛前分析头条

更多

热点推荐
赛前

川崎前锋VS横滨水手

日联:川崎前锋VS横滨水手时间:2021-02-2617: …… [详细]

前鋒撲擊水手搶頭胡

新一季日職今日開鑼,打頭陣上演「神奈川打吡」,衞冕球隊川崎 …… [详细]

0226-澳甲赛前分析

澳甲:珀斯光荣VS布里斯班狮吼时间:2021-02-261 …… [详细]

川崎前鋒 對 橫濱水手

中澤佑二:捧水手作客照贏前鋒大家都對川崎前鋒今季的表現有所 …… [详细]

珀斯光輝有力撕「布」

珀斯光輝主迎布里斯本獅吼的澳職聯比賽將在週五傍晚上演。珀斯 …… [详细]

珀斯光輝 對 布里斯班獅吼

軍情珀斯光輝上輪聯賽有愛爾蘭前鋒安迪基奧治早段傷出,幸好球 …… [详细]
本站声明| 联系我们| 报告错误| 网站导航| 返回页顶

提醒:第三方机构可能在7M体育宣传他们的产品或服务,7M体育将不保证其宣传信息的准确。
您跟第三方机构的任何交易与7M体育无关,7M体育将不会对可能引起的任何损失负责。
Copyright © 2003 - 版权所有 www.7m.com.cn All Rights Reserved. 保留全部权利.

粤ICP备08004827号