您的位置:7M足球新闻> 赛前分析> 攻略 > 正文

狼隊細破水晶宮

www.7m.com.cn   2020年10月30日   来源:东方日报

  星期五又有英超,今晚戲碼係狼隊水晶宮,睇完周中歐聯同歐霸,如果你仲頂得順睇埋呢場,渡邊年真係要讚你一句真球迷。不過以菠菜角度,呢場又幾好路;狼隊擅打防反,水晶宮入波板斧唔多,加上雙方近4次交手都開2球或以下,2.5球入球細趁早入手。

  狼隊上季重用「葡萄牙幫」得出好成績,今季唔使踢歐洲賽,一般預測佢哋有機會更上一層樓,點知首戰贏波之後,領隊紐奴搞搞新意思,一度改變陣式,結果連盃賽3連敗,最終都係踢番最耍家嘅「352」防反,放棄控球戰術,成績即刻有改善,對住富咸同列斯聯都贏1比0,上場斗紐卡素都差啲搞掂,可惜喺比賽末段先畀「喜鵲」扳平1比1,否則可以連續3場煲魚生粥。

  全面箝制韋費特沙夏
  向來發揮唔多穩定嘅水晶宮同狼隊一樣有10分,因較佳得失球仲高過狼隊排第8,佢哋一向入波板斧唔多,上季38場只係入得31球,入波數字係20支球隊中第2少,今季水晶宮6戰入8球,但有5球係嚟自韋費特沙夏,狼隊只要專心做好防守,呢名科特迪瓦前鋒今場恐怕都好難入波。

  事實上,韋費特沙夏喺最近4次兩軍交手都正選上陣,但1球都入唔到,狼隊明顯知道點箝制佢,而呢4場賽事狼隊獲2勝1和,全部總入球都係2球或以下,今場入波唔會多,早啲投注定2.5球入細,瞓醒收錢啦!

更多关于"狼隊 水晶宮"的新闻

分享到:
攻略动态

狼隊水晶宮難兄難弟博下盤

英超中游大戰、狼隊主場對陣水晶宮明天凌晨鳴笛,雙方本季排名都中規中矩,進攻火力卻未達水准,在同樣近況未見突出下,隨時和氣收場,「讓球」的狼隊讓平手/半球,下盤值博。攻力同 ……[详细]

史特加巨人踩扁廢坦「克」

德甲昇班馬史特加季初表現予人驚喜,更是唯一的客戰長勝軍,廿三歲中鋒沙沙卡拉積錫功不可沒。這名身高兩米的奧地利勐將今晚聯賽造訪失球最多的史浩克04,有力領軍再下一城,創下客 ……[详细]
7M体育官方微博
今日赛前分析头条

更多

热点推荐
赛前

默契和 「乌奥」晋级妙计

乌克兰和奥地利今晚欧洲国家盃C组在罗马尼亚中立场交锋,如果 …… [详细]

乌奥有「默契」热捧半场和

欧国盃C组最后一轮同时进行,,荷兰则主场迎战北马其顿。目前 …… [详细]

北马其顿VS荷兰赛前

欧洲杯:北马其顿VS荷兰时间:2021-6-2200:00 …… [详细]

俄羅斯激鬥丹麥

週二凌晨,歐國盃分組賽同時展開2場爭奪,其中身處B組的俄羅 …… [详细]

荷兰或试阵 取下盘获利

荷兰已笃定C组首名出线,将于明天凌晨最后一轮主场欣逢已肯定 …… [详细]

荷蘭食硬北馬其頓

週一深夜,歐國盃C組最後一輪比賽中,北馬其頓將和荷蘭正面交 …… [详细]
本站声明| 联系我们| 报告错误| 网站导航| 返回页顶

提醒:第三方机构可能在7M体育宣传他们的产品或服务,7M体育将不保证其宣传信息的准确。
您跟第三方机构的任何交易与7M体育无关,7M体育将不会对可能引起的任何损失负责。
Copyright © 2003 - 版权所有 www.7m.com.cn All Rights Reserved. 保留全部权利.

粤ICP备08004827号