7M新闻 > 赛前分析 > 分析 > 正文
相关新闻搜索:

法國未必去盡下盤抵玩

www.7m.com.cn 2004年06月21日  来源:太陽報


  講今日波之前,想先場丹瑞之戰,呢場波個二比二波膽起飛起到離譜,數目仲大過瑞典個客勝,好明顯係大家都認為會有蠱惑,但係講得係蠱惑,又點會俾你睇到呀,大家千祈咪太過盲從,睇多唔同賠率變化至好出手。

  言歸正傳,今日B組兩場波以英格蘭克羅地亞最受關注,因為法國佬一分都出線,場波競爭性真係唔大,何況A組次名係邊隻牙定係希臘,今朝至知,法國會唔會臨時調整策略,真係好睇A組個最後結果,大家千萬要實法國個水位上落至好落注。

  反而克羅地亞撼英格蘭係冇得諗,大家一定要砌,英國佬至少要打和,克羅地亞就要贏必搏,咁樣焗住英國佬都唔縮得。以個人質素而論,克羅地亞只比英格蘭差半班,但係講到上腳搓波,克羅地亞唔輸得過比英國佬,所以早飛雖則傾向英格蘭,但係客勝只係審慎睇好,咁環境情願玩入球細盤好過,因為英格蘭今場實會後面等克羅地亞攻再打反擊,入波未必咁多。 

黑哥推介

英格蘭(入球細盤)

更多关于""的新闻
今日赛前分析头条 更多»
昔日三冠王恐无力登顶

  对阵双方:浦和红钻(主) vs 大阪钢巴   初盘:0.85 半球/一...

本站声明| 联系我们| 报告错误| 网站导航| 返回页顶

提醒:第三方机构可能在7M体育宣传他们的产品或服务,7M体育将不保证其宣传信息的准确性,您跟第三方机构的任何交易与7M体育无关,7M体育将不会对可能引起的任何损失负责。

粤ICP备08004827号