7M新闻 > 赛前分析 > 分析 > 正文
相关新闻搜索:

荷德都冇冠軍相

www.7m.com.cn 2004年06月17日  来源:东方日报
  「荷德大戰」全城矚目,細鬼梗係唔會錯過。睇完後細鬼有失望,因為呢場波不僅戰情平淡,兩隊亦打唔出強隊風範。論雙方表現,以德國較佳,但頂多只係稱得上穩陣;荷蘭人腳雖齊,但球員各自為戰,攻守效率都唔夠,踢出完全唔似一隊勁旅。照呢場波表現睇,兩隊冠軍機會唔大。

法國硬克羅地亞


  講番今晚兩場波,狀態極弗法國,可以話硬克羅地亞。法國入球能力強,板斧又多,個個都獨當一面,睇番佢外圍賽表現,場場都有波入,最終八場入成廿九球,認真犀利,就算好似上仗對英格蘭咁,成場咬人唔入都可以最後入兩粒,都睇到佢擅於撕破對手密集防守,入波易過食生菜,今仗贏波機會高唱入雲。

  克羅地亞首場對瑞士,表現實在唔合格,佢踢法迂迴,上波緩慢,令對手易於布防,故此就算下半場踢多對手一個,都搵唔到優勢,可見呢班波質素只係麻麻,要法國身上偷雞?難矣! 

英格蘭可小勝瑞士

  另一場英格蘭對瑞士,佢首仗輸得咁唔抵,谷谷埋埋一定希望瑞士身上發洩,加上呢場波英格蘭實在係非勝不可,鬥志方面的確唔使懷疑。不過,英格蘭始終守強攻弱,要主動攻人未必佢踢,呢場英格蘭即使贏波都係只會小勝。「荷德大戰」全城矚目,細鬼梗係唔會錯過。睇完後細鬼有失望,因為呢場波不僅戰情平淡,兩隊亦打唔出強隊風範。論雙方表現,以德國較佳,但頂多只係稱得上穩陣;荷蘭人腳雖齊,但球員各自為戰,攻守效率都唔夠,踢出完全唔似一隊勁旅。照呢場波表現睇,兩隊冠軍機會唔大。
更多关于""的新闻
今日赛前分析头条 更多»
昔日三冠王恐无力登顶

  对阵双方:浦和红钻(主) vs 大阪钢巴   初盘:0.85 半球/一...

本站声明| 联系我们| 报告错误| 网站导航| 返回页顶

提醒:第三方机构可能在7M体育宣传他们的产品或服务,7M体育将不保证其宣传信息的准确性,您跟第三方机构的任何交易与7M体育无关,7M体育将不会对可能引起的任何损失负责。

粤ICP备08004827号