7M新闻 > 赛前分析 > 分析 > 正文
相关新闻搜索:

英格蘭讓得多博「1:0」「1:1」

www.7m.com.cn 2004年06月17日  来源:东方日报
  歐洲國家杯踢完首輪分組賽,度士認為幾支熱門球隊,表現都麻麻,反而賽前冇乜人睇好瑞典,演出令人眼前一亮,呢隊波踢法機動,攻勢簡單直接,射手軒歷拿臣狀態咁弗,睇瑞典會成為今屆歐洲國家杯一路奇兵!

  今晚兩場B組分組賽,英格蘭法國都係讓一球,不過度士就會揀一場上盤,一場下盤。其實度士對英格蘭一向冇乜好感,睇番第一場對法國,英格蘭進攻根本冇乜板斧,主將碧咸奧雲亦冇乜料到,只係朗尼林柏特算表現較好,朗尼呢位後生仔係有膽色同速度,但始終仲差火候。

  英格蘭上仗補時階段輸兩粒,可能對球員打擊甚大,瑞士踢法上同英格蘭相似,加上有一分在手,肯定會主守,英格蘭要主動搶攻,更加難佔甜頭。度士認為英格蘭讓一球過晒火位,最多都係走盤,所以波膽方面,我會揀英格蘭贏一比○同埋一比一。
 
法國上盤信心十足

  另一場法國對克羅地亞,法國讓一球,度士有信心開到上盤,亨利上場對英格蘭冇乜表現,只係對手太熟路,今場對克羅地亞應該會有所作為,加上施丹上場入兩粒,信心大增。反觀克羅地亞上場人多打人少,一樣入唔到波,質素相當平庸,呢場我會推介法國贏二比○波膽。
更多关于""的新闻
今日赛前分析头条 更多»
昔日三冠王恐无力登顶

  对阵双方:浦和红钻(主) vs 大阪钢巴   初盘:0.85 半球/一...

本站声明| 联系我们| 报告错误| 网站导航| 返回页顶

提醒:第三方机构可能在7M体育宣传他们的产品或服务,7M体育将不保证其宣传信息的准确性,您跟第三方机构的任何交易与7M体育无关,7M体育将不会对可能引起的任何损失负责。

粤ICP备08004827号