7M新闻 > 赛前分析 > 分析 > 正文
相关新闻搜索:

克羅地亞柏素最佳選擇

www.7m.com.cn 2004年06月13日  来源:东方日报
英法兩軍隨時冇波入

  今日全世界球迷都睇實英法大戰,但係呢場波正正就係「好睇唔好食」格,有冇波入都成疑問,呢個欄講明係搵「先拔頭籌」球員,唔通推介冇首名入球咩!所以士哥拿向另一場瑞士對克羅地亞比賽埋手,向大家推介克羅地亞射手柏素為首名入球球員。
 
柏素單天保至尊

  克羅地亞擅打小組滲入,同柏素力法國球隊摩納哥踢法相似,柏素摩納哥踢得咁出色,於歐聯大勝拉科魯尼亞個人獨建四功,可見佢射門觸覺幾敏銳,相信佢克羅地亞亦都唔會差得去邊。

  環顧克羅地亞陣中球員,柏素係最危險人物,事實上克羅地亞全隊波可以話係踢佢一個,今屆入到決賽周最後十六強,佢可謂單天保至尊,兩場附加賽都有波入,揀首名入球球員,柏素真係最佳選擇。
更多关于""的新闻
今日赛前分析头条 更多»
昔日三冠王恐无力登顶

  对阵双方:浦和红钻(主) vs 大阪钢巴   初盘:0.85 半球/一...

本站声明| 联系我们| 报告错误| 网站导航| 返回页顶

提醒:第三方机构可能在7M体育宣传他们的产品或服务,7M体育将不保证其宣传信息的准确性,您跟第三方机构的任何交易与7M体育无关,7M体育将不会对可能引起的任何损失负责。

粤ICP备08004827号